A 2015–2016-os tanévtől kezdődően egyetemünk elindította saját hallgatócsere programját Study & More néven annak érdekében, hogy az Európai Unión kívüli partnerintézményeinkkel szorosabbra fűzhesse az együttműködést.

A Study & More keretében a programban résztvevő partnerintézményekből érkező hallgatók tandíjmentesen folytathatnak vendéghallgatói tanulmányokat a Dunaújvárosi Egyetemen egy szemeszter erejéig, melynek végeztével az itt elvégzett tantárgyakat és megszerzett kreditpontokat a küldő intézmény befogadja.

Hallgatócsere programunk a külföldi résztanulmányok elismerése mellett további előnyökkel is szolgál a hallgató, a küldő intézmény, és nem utolsó sorban a Dunaújvárosi Egyetem számára.

Az angol nyelvtudásuk nyilvánvaló fejlődése mellett a hallgatók interkulturális készségei is fejlődnek, nyitottabbak lesznek a küldő egyetemükön tanuló külföldi hallgatók irányában, ami kulcsfontosságú lehet intézményük nemzetköziesedési folyamatai szempontjából. A Dunaújvárosi Egyetem külföldi hallgatói közössége pedig még színesebbé válik.

Jelenleg az alábbi brazil felsőoktatási intézmények vesznek részt a Study & More programban:

Grupo Educational UNIS (Varginha, Brazília)
 
Centro Universitario FEI (Sao Bernardo do Campo, Brazília)

Universidade FUMEC (Belo Horizonte, Brazília)

Universidade Federal Fluminense (Niterói, Brazília)