A felsőoktatási intézményekbe 2019. február 17-én éjfélig lehet a jelentkezéseket beadni!! 

Az eredeti határidő február 15.-e volt, ám az új határidő szerint a diákok kaptak még két nap haladékot. Vasárnap lett a végső dátum, ameddig elküldtetik jelentkezésüket a felvi.hu rendszerén keresztül a felsőoktatási intézményekbe.

A Dunaújvárosi Egyetem minden alap, és felsőoktatási képzését meghirdette nappali és levelező, államilag támogatott, és költségtérítéses formában is az általános felvételi eljárásban történő jelentkezésen.

A 2019-es felvételi időszakban az alábbi alapképzések indítjuk:

Anyagmérnöki

Gazdálkodási és menedzsment

Gazdaságinformatikus

Gépészmérnöki

Mérnökinformatikus

Műszaki menedzser

Kommunikáció és médiatudomány

Műszaki szakoktató

 

Továbbá az alábbi felsőoktatási képzések indítjuk:

Mérnökinformatikus

Gazdaságinformatikus

Gazdálkodási és menedzsment

Televíziós műsorkészítő

Műszaki (gépészeti specializáció)

 

A Dunaújvárosi Egyetemre összesen 2328-an kerülhetnek be a 2019-es felsőoktatási felvételin, az elmúlt évek felvételéhez képest nagyobb számban, így az eddigiekhez képest, most jóval nagyobb eséllyel indul a felvételiző.

A Dunaújvárosi Egyetem hallgatói számára elérhető ösztöndíjak kimagaslóak, az intézmény Szenátusa tavaly decemberben új ösztöndíj bevezetését szavazta meg.

Diplomás Pályakövetési rendszer adataira, mely szerint az itt végzett hallgatók messze az átlagon felül keresnek.  A kimutatások szerint átlagosan bruttó 450 000 forint munkabért kapnak a Dunaújvárosi Egyetem műszaki szakjain végzett hallgatók, az átlag fizetés ebben a szegmensben 300-350 000 forint. Így tehát akár 25%-kal több munkabért is kaphatnak a Dunaújvárosi Egyetemen végzett diplomások.

Tétovázásra nincsen ok!

Jelöld meg a DUE-t elő helyen! Aztán második helyen. És harmadik helyen is!