Nagy volt az érdeklődés a Dunaújvárosi Egyetem Nyílt Napján, 2018. december 1-én, több, mint hetven diák és kísérője látogatott el az egyetemre.

Dr. Rajcsányi-Molnár Mónika oktatási és általános rektorhelyettes köszöntötte a jelenlévőket. Hangsúlyozta a diploma megszerzésének fontosságát, beszélt a Dunaújvárosi Egyetem HASIT programjáról, valamint a külföldi ösztöndíjak jelentőségéről.

 

Majd dr. Király Zoltán az Informatikai Intézet docense vette át a szót. A duális képzés szakmai, anyagi és elhelyezkedést segítő előnyeiről adott információt.

Az utolsó előadást Kővári Dániel a Dunaújvárosi Egyetem EHÖK elnöke tartotta. Az egyetemi élet szépségeinek részletezése mellett, bővebb tájékoztatást nyújtott az ösztöndíjakról, külföldi ösztöndíjakról valamint a kollégiumról.
A Dunaújvárosi Egyetem segítséget nyújt Felvételi Felkészítő Programjával, matematika érettségire és angol nyelvvizsgára készülő diákoknak.

Ezt követően szakonként összeállított kampusz túrán vettek részt a látogatók. Akik több szakterület iránt érdeklődtek lehetőségük volt személyes konzultációra.

A következő Nyílt Nap 2018. december 15-én kerül megrendezésre, amelyre mindenkit szeretettel várnak a szervezők!