A februárban induló felsőoktatási képzésekre 2018. november 15-ig lehet jelentkezni. Az eljárás szabályait tartalmazó tájékoztató és a felsőoktatási intézmények által meghirdetett képzések már olvashatók a felvi.hu oldalon.

Elindult a 2019-es keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárás. A felvételi eljárással kapcsolatos hivatalos információkat és tudnivalókat, valamint a meghirdetéseket tartalmazó felsőoktatási felvételi tájékoztató a felvi.hu oldalon jelenik meg.

 

 

A keresztféléves eljárásban meghirdetett önköltséges alapszakokra és felsőoktatási szakképzésekre azok jelentkezhetnek, akik már rendelkeznek legalább érettségi bizonyítvánnyal, az állami ösztöndíjas és önköltséges mesterképzésekre pedig azok felvételizhetnek, akik rendelkeznek a szükséges felsőfokú végzettséggel, vagy 2019 januárjában szerzik meg azt.

A felvételizők az E-felvételin keresztül nyújthatják be jelentkezéseiket. Az E-felvételi – a felvi.hu oldalon történő regisztráció után – a 2018. november 15-i jelentkezési határidőig folyamatosan a felvételizők rendelkezésére áll.

 

A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2018. november 15-én éjfélig kell rögzíteni. A jelentkezés hitelesítésének határideje 2018. november 20.  A hitelesítés legegyszerűbb módja az Ügyfélkapuval történő hitelesítés.


Mérnöktanár (osztott, levelező) MA szak

  • gépészet-mechatronika szakirány
  • informatika szakirány

 

Jelentkezhet bárki, akinek van már mérnöki diplomája: főiskola (BSc) vagy egyetemi (MSc) szintnek megfelelő végzettsége.

Szakképző intézményben tanít, de nincs pedagógiai végzettsége?

Termelő cégnél dolgozik, és a cége részt venne a duális képzésben, de nincs megfelelő mentor a hallgatók számára?


JELENTKEZZEN HOZZÁNK!


Képzési idő: előképzettségtől függően 2, 3 vagy 4 szemeszter
Felvételi követelmény: motivációs beszélgetés


További információ:
• A képzésről (költségtérítés, tanterv stb.) bővebb információt a www.uniduna.hu honlapon lehet találni.
• Felvételi ügyekben: E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   Tel.: 06 (25) 551-177
• Szakmai kérdésekben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   Tel.: 06 (25) 551-253

 

A Dunaújvárosi Egyetem 2019. februárra meghirdetett képzései ITT ELÉRHETŐEK.