2018. július 27-én befejeződött a 17. Női Vizilabda Európabajnokság, ahol a DUE MAARSK GRAPHICS 4 játékosa is képviseltette magát. A magyar női válogatott a 4. helyen zárta a bajnokságot. A csapat teljesítményét Horváth Brigitta értékelte.

- A tavalyi világbajnoksághoz képest nagyon kicserélődött az összeállítás. Több újonc volt a csapatban, köztük én is. Sok játékosnak ez volt az első felnőtt nemzetközi versenye, így igazából nem is nagyon tudtuk, hogy mire számíthatunk. Mekkora felhajtás lesz a meccs előtt, és az izgalom mennyire nyomja rá a bélyegét a játékunkra. A csoportunkban 2. helyen végeztünk, így a 4 közé jutásért az olaszokkal kellett megvívnunk. Bravúrosan nyertünk ellenünk. Azonban az elődöntőben a hollandokat nem sikerült megverni, és sajnos a bronz mérkőzésen, csúnyán kikaptunk a spanyoloktól is. A mérkőzéseken a tőlem telhető legjobbat próbáltam nyújtani, ahogy a csapattársaim is. Még az sem akadályozott meg minket, hogy volt olyan meccs, ahol edzőnk Bíró Attila nem lehetett velünk. Ekkor Tóth László másodedző és Áts Bertalan kapusedző segítettek bennünket, és láttak el szakmai tanácsokkal.

Összességében még egy fejlődő csapat vagyunk, akikben rengeteg a lehetőség. Magam részéről, úgy érzem sikerült beilleszkednem a csapatba, persze senkinek sem biztos a helye, ezért sokat kell küzdeni. Meccsről meccsre bizonyítani kell!