Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért díjjal tüntették ki, dr. Kővári Attilát a Dunaújvárosi Egyetem Természettudományi és Környezetvédelmi Tanszék tanszékvezetőjét.

A Műszaki Intézet egyetemi docense „Kiváló tehetségfejlesztő” kategóriában nyerte el a rangos elismerést. A díjátadó 2018. június 8-án, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott Országos Tehetséggálán került megrendezésre.

A „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” díj elnyerésére a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző magyarországi és határon túli magyar vagy magyarországi nemzetiségi köznevelési intézményben dolgozó pedagógusok, gyógypedagógusok, szakoktatók, felsőoktatásban dolgozó oktatók, civil szervezetek tehetségsegítői és a tehetséggondozás területén működő szervezetek jelölhetők, akik oktatják, nevelik, segítik a gyermekeket, tanulókat, fiatal tehetségeket

Idén három kategóriában, „Kiváló tehetséggondozó”, „Kiváló tehetségfejlesztő”, és „Kiváló tehetségsegítő” lehetett ajánlást tenni. Az „Életműdíj”, valamint a „Kiváló tehetséggondozó szervezet” kategória jelöltjeit a felhívásban megjelölt szervezetek ajánlották.

Dr. Kővári Attilának gratulálunk az elismeréshez!