2018-ban is megrendezték a Dunaújvárosi Egyetemen az Alma Mater Találkozót és Szakestélyt. Idén rendhagyó módon a 10-20-30-40 éve végzetteken kívül a „köztes évesek” és jelenlegi hallgatók is részt vettek a nagyszabású eseményen.

A Dunaújvárosi Egyetem nem feledkezik meg öregdiákjairól sem. Minden évben megrendezésre kerül az Alma Mater Találkozó és Szakestélyt, ahol az 5 – 10 – 20 – 30 – 40 éve végzett hallgatókat várja vissza a DUE, hogy a régi barátok és szaktársak felelevenítsék a közösen eltöltött éveket.

2018. május 12-én, 13:00 órakor vette kezdetét az eseményhez szükséges regisztráció a Dunaújvárosi Egyetem „A” épületében. Ezzel egyidejűleg a Campuson megnyitotta kapuit azEgyetemi Sörkert is. Az esemény népszerűségét mutatja, hogy idén megközelítőleg 450 fő vett részt az ünnepségen. A sikeres regisztrációt követte az Alma Mater találkozó. Az ünnepséget Lászlóné Kenyeres Krisztina, a Dunaújvárosi Egyetem Oktatási Igazgatója nyitotta meg, majd következett a várva várt vacsora. Nem sokkal 18:00 óra után kezdetét vette az idei szakestély, amelynek nyitó beszédét Dr. Kiss Endre tartotta.

 


 

Az ünnepséget jó hangulat, és régi nagy találkozások jellemezték. A felcsendült nóták remekül kitöltötték a tornacsarnok hatalmas terét. A szakestélyt követő bál egészen hajnalig tartott.

A szervezők remélik, hogy az eseményen részt vettek jól érezték magukat.