„Kalandázások az Informatika és a Természettudomány világába”- címmel indítja útjára népszerű Mindenki Egyeteme programjának következő kurzusait a Dunaújvárosi Egyetem.

A kezdeményezés célja továbbra is az, hogy a Dunaújvárosban és a környékén élők számára az Egyetem megnyissa kapuit, és az érdeklődők izgalmas kurzusok formájában bekapcsolódhassanak képzéseinkbe. A Mindenki Egyetemén résztvevők megismerhetik belülről a Dunaújvárosi Egyetem életét, oktatóit és hallgatóit. A képzés a jelentkezők számára a Dunaújvárosi Egyetem jóvoltából ingyenes. Az intézmény a Mindenki Egyetemének programját a társadalmi felelősségvállalás keretein belül indítja el, az életen át tartó tanulás jegyében.

A Dunaújvárosi Egyetem Mindenki Egyeteme programjára bárki jelentkezhet, akit érdekelnek a meghirdetett kurzusok. A Mindenki Egyetemére való jelentkezés feltétele, hogy az érintett kitöltse a jelentkezési és a beiratkozási lapot, és azt eljuttassa a Dunaújvárosi Egyetem Tanulmányi Hivatalába személyesen vagy elektronikusan a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

A Mindenki Egyeteme programjában résztvevők számára a részvételről a félév végén elismerő oklevelet adunk át.

A Mindenki Egyeteme 2018 programjáról, illetve a jelentkezéssel kapcsolatban telefonon érdeklődni lehet: Szabó Eleonóra tanulmányi előadónál (06-25/551-232), vagy e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezési határidő: 2018. 04 25.

Jelentkezéshez szükséges adatlap letöltése
Részletes program letöltése