2018. március 13-án reaktorlátogatáson vett részt az MVM Paksi Atomerőműben dr. András István a Dunaújvárosi Egyetem rektora, Kiss Ádám Sándor kancellár, Füredi Gábor elnök-vezérigazgató Ecotech Nonprofit Zrt., ügyvezető Universitas Kft., valamint dr. Ágoston György Tudományos és Kutatási Rektorhelyettes.

A program megvalósítását Süli János a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli minisztere támogatta, a szervezésében közreműködött a Dunaújvárosi Egyetem mellett Endrei Katalin, az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. vezérigazgatói kormányzati tanácsadója. Egyetemünk mellett más felsőoktatási intézmények képviselői is részt vettek a programon, mint például a Pécsi Tudományegyetem részéről dr. Zeller Gyula stratégiai és kapcsolati rektorhelyettes, a Debreceni Egyetem képviseletében dr. Pintér Ákos általános rektorhelyettes, illetve a Miskolci Egyetemről dr. Czap László intézményfejlesztési és kapcsolati ügyekért felelős rektorhelyettes.

A látogatás során a vendégek a regisztráció, illetve egy rövid köszöntő után megtekintették a primer kört, majd azt követően a szekunder kört és a blokkvezénylőt is. A programot díszebéddel zárták. Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt-t Hamvas István vezérigazgató, Takács Zoltán üzemviteli igazgató, valamint Szabó Ágota főtechnológus képviselte, míg a Magyar Villamos Művek Zrt-t Csiba Péter elnök és Endrei Katalin vezérigazgatói kormányzati tanácsadó képviselték.