Nők a Tudományban Egyesület idén újra elindította a SCIndikátor országos tudománykommunikációs programját lányoknak és fiúknak egyaránt, melyre 2017. október 13-ig lehet jelentkezni. 

A program célja, hogy megtalálja a tudomány új arcait, olyan egyetemistákat és Phd hallgatókat, akik a 21. század közönsége számára inspirálóan és izgalmasan mutatják be a tudományos és technológiai szenvedélyüket, kutatási területüket. A SCIndikátor fontos eleme, hogy a tudomány kijusson a tantermek falain  kívül és megmutassa, hogy az szórakoztató is lehet.
A pályázatra olyan reál szakos egyetemistákat illetve doktorandusz hallgatókat várnak, akik szeretnék fejleszteni kommunikációs képességeket, melyek tudományos és technológiai szenvedélyük vagy kutatási területük kreatív és szórakoztató bemutatásához szükségesek.

Jelentkezés: 2017 október 13-ig, az online jelentkezési felület kitöltésével és maximum 1 perces saját készítésű bemutatkozó videó belinkelésével.

A program során ingyenes mentori támogatással és szakmai kurzusokkal segítik a pályázókat a következő fordulóig, majd a március végén megrendezésre kerülő látványos Science Show  döntőig.

A döntősök idén is értékes személyre szabott nyereményekkel térhetnek haza. Mindenki a hozzá legjobban illő szponzorok, szakmai támogatók által felajánlott nyereményre számíthat. Ízelítő az elmúlt év nyereményeiből: utazás New Yorkba az ENSZ központba, utazás a svájci CERN-be, mentori programok vezető technológiai vállalatoknál, nemzetközi konferenciákon való részvételi lehetőség.

További infók a program weboldalán:  www.scindikator.hu