Ismét megtelt a Dunaújvárosi Egyetem sport-és rendezvény csarnoka 2017. június 23-án, pénteken, 212 hallgató vehette át diplomáját, illetve záróvizsga-igazolását a Dunaújvárosi Egyetem diplomaátadó ünnepségén.

A 212 hallgató közül 42-en kiváló minősítésű diplomát vehettek át, 25 külföldi tanuló is kézhez kapta oklevelét, valamint az Európai Unió előírásainak megfelelően a tanulmányaikat részletező, magyar és angol nyelvű Euro Pass oklevélmellékleteket is. Nyitóbeszédében dr. András István a Dunaújvárosi Egyetem rektora gratulált a végzősöknek és kiemelte, az Alma Mater elhagyása után egy másik attitűddel kell helyt állniuk egy egészen más világban, a munka világában. Reméli, hogy a megfelelő gyakorlati és elméleti tudás megszerzése mellett élményeket, emlékeket és barátokat is szereztek az egyetemen, ahová mindig visszavárják őket. 


(Forrás: www.duol.hu)

Dr. Palotás Béla az egyetem tudományos és kutatási rektorhelyettese ünnepi köszöntőjében kiemelte az idei tanév eredményeit, köztük a HASIT program kiterjesztését és továbbfejlesztését a szakmentori rendszerrel és az AVATAR programmal, valamint a rendkívül sikeres 33. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Műszaki Tudományi Szekcióját is, melynek az egyetem adott otthon április elején.


(Forrás: www.duol.hu)

A diplomák átadása után az elismerések következtek. A „Dunaújvárosi Egyetem Tiszteletbeli Polgára” címet vehette át, Varga Zsuzsanna és Keszlerné Kasó Györgyi. A Dunaújvárosi Egyetem Szenátusa Professzor Emeritus címet adományozott dr. Gubán Gyula főiskolai tanár részére. Rektori elismerő oklevélben részesült, Csányi Tamás, Zemankó István, Agócs Mihály, Katona József, Ujbányi Tibor, Sziládi Gergely.


(Forrás: www.dunaujvaros.com)