A Hungaroring  egy országos KRESZ-tesztkampányt szervez, egy játékos vetélkedőt, amely a KRESZ-Faktor nevet viseli. 

Ha ügyes vagy, a végén akár Tiéd lehet a fődíj is, egy vadonat új Volkswagen up! típusú személyautó a Porsche Hungaria jóvoltából, melyhez a Groupama Biztosító 1 évig ajándékba adja az autó kötelező és casco biztosítását. Továbbá egy prémium vezetéstechnikai tréning a Groupama Tanpályára. Ha nem Te lennél a győztes, akkor se keseredj a nyeremények között van egy páros belépőjegy Robbie Williams budapesti koncertjére a Groupama Arénába. Gazdára találnak még ezen kivül vezetéstechnikai tréningek, WTCC jegyek is, melyet a Hungaroring Sport Zrt. és a Groupama Tanpálya biztosít. 

Ha elmúltál 17 , de nem vagy még 25 és friss jogosítvánnyal rendelkezel, itt a remek lehetőség, hogy teszteld KRESZ tudásod és vezetéstechnikai képességedet, nyerd meg a versenyt és saját kis autódat.

További részletek és a játékszabály miatt keresd fel a kreszfaktor.hu-t, likeold a KRESZ Faktor Facebook oldalát, vagy keress minket kitelepüléseinken valamelyikén a KRESZ Faktor regisztrációs pultnál, ahol hostesseink segítségével regisztrálhatsz a játékra. 

 

 Kreszfaktor bemutató kampány megtekintése!

 

Játékra fel! UP THE GAME!”