Az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős államtitkársága „20/23/29 számú sportági fejlesztési koncepciók megvalósításával összefüggő feladatok támogatása” előirányzat terhére pénzügyi támogatást nyújt, a Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata részére a Hiszek Benned Sportprogram I. alprogramjának keretében megvalósuló szabadidő sportesemények és programok szervezéséhez.

A Dunaújvárosi Egyetem Diák Sportegyesülete a Hiszek Benned Sportprogram egyik elemének a Kihívás napja szervezésének és megvalósításának jogát nyerte el a pályázók közül.
Ezen támogatásból 2017. március 10 9:00-14:00 óra között megrendezésre kerülhet a Dunaújvárosi Egyetem sportcsarnokában az „Kihívás Napja” elnevezésű szabadidősport program.
Az esemény célja, hogy a Dunaújvárosi Egyetem dolgozói és hallgatói valamint a Dunaújvárosi Középiskolák dolgozói és tanulói megmutassák, melyik intézmény a sportosabb. 10 versenyszámmal készülnek a szervezők, ahol mindenki egyénileg mutathatja meg, hogy mennyire kreatív és felkészült.