2016. november 23-án (szerdán) 9.30 – 15.00 óráig, Jövőd Záloga címmel, pályaválasztási kiállítást és szakbemutatót szerveztek Szekszárdon a Babits Mihály Kulturális Központban. A több mint harminc felsőoktatási kiállítót és szakmai szolgáltató partnereket felsorakoztató rendezvényre a Dunaújvárosi Egyetem is meghívást kapott.

A felsőoktatási intézmény kommunikációs központjának munkatársai a kilences standon népszerűsítették a Dunaújvárosi Egyetemet és képzéseit.

Balogh Bertalan beiskolázásért felelős munkatárs elmondta, hogy a Dunaújvárosi Egyetem évek óta rendszeres vendége a szekszárdi pályaválasztási napnak, hiszen a kiállítás professzionális módon megszervezett, és most is nagyon sok érdeklődő megfordul az egyetem standjánál. A szakember azt is elmondta, hogy minden szakuk népszerű volt, de az informatikai és a műszaki képzések iránt kiemelkedően nagy volt az érdeklődés. Balogh Bertalan hozzátette, Szekszárdról és környékéről sok hallgató érkezik az egyetemre, hiszen Dunaújváros könnyen megközelíthető és a hallgatóknak kollégiumi hely is biztosított. A Dunaújvárosi Egyetem december 12-én tartja nyílt napját, amelyen a szervezők remélik, hogy sok ismerős arcot köszönhetnek majd.