II. Online Nyílt Nappal zárul a 2020-as év beiskolázási kampánya a Dunaújvárosi Egyetemen. 

2020. december 19-én szombaton immáron második alkalommal tartottuk meg a 2020/2021 felvételi eljárásban a Dunaújvárosi Egyetem hivatalos nyílt napját.

Az első eseménnyel ellentétben most az informatikai és a műszaki területre érkezett a legtöbb érdeklődő. A program 10 órakor stream videókkal kezdődött a Facebookon, majd 10:45-kor a MS Teams applikációban folytatódott élő beszélgetésekkel. Az esemény napján több, mint 400 fő tekintette meg a programot. Ne aggódj, ha lemaradtál, 2020. december 21-én este 20 óráig még lehetőséged lesz visszanézni a Facebookon a stream videókat.

Négy területtel készültünk az érdeklődőknek:

- Mérnöki

- Informatikai

- Gazdasági és Menedzser 

- Kommunikáció és Média 

Öröm volt számunkra, hogy a kiemelt fontosságú mérnöki területre a Facebookon több, mint 200 érdeklődő volt kíváncsi. Népszerűek voltak továbbá az informatika és a gazdasági terület által nyújtott képzések is. Az élő konzultációs alkalmak közül a díjmentes érettségi felkészítők voltak a legnépszerűbbek. Ez egy új program volt, ahol az érdeklődők betekintést kaphattak a Dunaújvárosi Egyetem által kínált összes díjmentes emelt szintű érettségi felkészítőjébe. 

2021 januárjában a kampányunk tovább folytatódik, hiszen január 11-én hétfőn délután 17 órától tartjuk a következő nyílt napot, ezt követően január 21 - 23. között részt veszünk Magyarország legnagyobb oktatási kiállításán is, az Online Educatio Kiállításon. 

A 2020-as évben megközelítőleg 40 gimnáziumot, technikumot látogattunk meg, de természetesen a látogatások 2021-es év elején is folytatódnak. Nem voltunk még a középiskoládban? Hívj meg minket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. 

A Dunaújvárosi Egyetem beiskolázási projektjének minden tagja jó pihenést, és kellemes ünnepeket kíván mindenkinek!