Új nap, új FOSZK képzés! A mai nap a műszaki és az informatikai terület iránt érdeklődőké! Kattints a cikkre!

A felsőoktatási szakképzés célja olyan informatikus szakemberek képzése, akik képesek műszaki informatikai és információs infrastrukturális rendszerek és szolgáltatások telepítésére és üzemeltetésére, ilyen rendszerek fejlesztési feladatainak ellátására, továbbá megfelelő ismeretekkel rendelkeznek a képzés következő ciklusában történő folytatásához.

A Felsőoktatási Szakképzés (röviden: FOSZK) egy olyan két éves képzés, melyhez csupán 240 pontot kell elérned a felvételin bármelyik tárgyból. Nem kell a bekerüléshez sem nyelvvizsga, sem emelt szintű érettségi és a képzések államilag támogatottak.

A hallgatói szolgáltatások (például ösztöndíjak) természetesen ugyanúgy elérhetők a FOSZK képzésben résztvevők számára, mint az alapképzések hallgatói számára.

A 2 év után felsőfokú szakképzettséget lehet szerezni, ha pedig ezután diplomát szeretnél, az elvégzett tantárgyak beszámításra kerülnek azonos alapképzésen és csupán 1,5-2 év további tanulás szükséges a diplomához.

Azoknak tudjuk ajánlani ezt a képzést, akik otthon mozognak az informatika világában, de az egyéb műszaki tudás megszerzése is vonzza őket.

Miért a FOSZK? Ha nincs emelt szintű érettségid vagy nem értél el elég pontot az alapképzéshez, de érdekel ez a szak, akkor ez a számodra megfelelő döntés. Az elvégzése után dönthetsz úgy, hogy elkezded a diplomás képzést, az emelt szintű érettségihez pedig segítségedre lehetnek az ingyenes felkészítőink!

Tudj meg többet a képzésről, kattints a linkre: http://www.uniduna.hu/index.php/mernokinformatikus

Kérdések merültek fel benned a felvételivel kapcsolatban? Semmi gond, ugyanis mi készítettünk egy cikket az összes információról, amit tudnotok kell: http://www.miertdue.hu/hirek/517-minden-a-2020-2021-es-felvetelirol-menj-biztosra-a-dunaujvarosi-egyetemmel

Válaszd Te is a Dunaújvárosi Egyetemet!

Az „EFOP-3.4.4-16-2017-00022 MTMI szakok népszerűsítése a Dunaújvárosi Egyetemen és vonzáskörzetében” projekt támogatásával!