2020. november 27-én Kutatók Éjszakája, melyhez kapcsolódóan nyereményjátékot hirdetünk!

A játékra két kategóriában – felnőtt és gyerek – lehet nevezni, az érvényes regisztrációhoz a kitöltés után név és e-mail cím megadása szükséges. Ezen adatok kitöltésével elfogadják a Dunaújvárosi Egyetem Kutatók Éjszakája nyereményjáték adatkezelési szabályzatát:

http://uniduna.hu/munkatarsaknak/dokumentumok/egy%C3%A9b-dokumentumok/740-kutatok-nyeremenyjatek-2020/file

Mindkettő kategória első három helyezettje értékes nyereményekben részesül. A helyezés elérésénél számít a kitöltés ideje és a helyes válaszok száma.

Győzzön a jobb!

Kérjük a gyerek kategória résztvevőit, hogy szüleik nevezzék be őket az eseményre és tüntessék fel a Név megadásánál (Pl: Kovács Barbara – gyerek).

A nyereményjáték egészen 2020. november 29-ig tart.

A játékban való minél jobb eredmény eléréséhez érdemes megtekinteni a Dunaújvárosi Egyetem Kutatók Éjszakája esemény előadásait, melyhez kattintson ide!

A kitöltéshez egy alkalmazás letöltése szükséges, melyhez kattintson az alábbi linkre: https://drive.google.com/file/d/1ZG8T3maC21x-6cdWgXvk2dmYaAsocb8N/view

Rövid ismertető a nyereményjátékról ide kattintva érhető el!

Mindenkit bíztatunk a nyereményjátékban való részvételre és sok sikert kívánunk! Találkozzunk virtuálisan pénteken, a Kutatók Éjszakáján!