Stresszoldó és kimozdulós ötletek az UniSportban!

 

Habár idén jócskán megborult a világ rendje, érdemes hasznodra fordítani a változást! Az online oktatással és az esti szórakozás idejének korlátozásával rengeteg hallgató időbeosztása lazult.

 

Mondd, TE mivel töltöd a szabad óráidat?

Gondolkodtál már azon, hogy felhúzd és csatasorba állítsd a szekrény mélyén porosodó görkoridat? Vagy, hogy lehozd a padlásról a régi gördeszkádat? Az UniSport legújabb számában jónéhány #forma_bontó ötletet találsz a szabadtéri edzés előnyeiről és a lehetőségekről.

 

A kiadvány legújabb száma #képbe_hoz a DE HÖK brutál népszerű e-sport bajnokságával kapcsolatban, olvashatsz a röplabda NB I felemás szezonkezdetéről, és megtudhatod azt is, hogyan edz a Dunaújvárosi Egyetem női vízilabdacsapata online órák közben.

 

#Jó_arc az SZE e-sport büszkesége: Boresz, aki már profi szerződést is bezsebelt egy spanyol klubtól a kimagasló képességeivel.

Ha pedig rajtad van már a vizsga-para #stressz_oldó tippekért, és extra túraajánlatokért #kattanj_rá az UniSportra: https://www.mozduljra.hu/unisport/26_szam/?egyetem=due

 

Minden infó a linkre kattintva megtalálható!

 

 

A Dunaújvárosi Egyetemen, a sportkommunikáció támogatója az EFOP-3.4.3-16-2016-00017 "A felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása a Dunaújvárosi Egyetemen és a Milton Friedman Egyetemen" projekt.