Andragógus diplomával rendelkezők figyelmébe!

A Dunaújvárosi Egyetem 2016. szeptemberétől szakirányú továbbképzést kínál azoknak az érdeklődőknek, akik andragógus diplomával rendelkeznek, és szeretnének egy másik szakirányon, Felnőttképzési szervező vagy Személyügyi szervező területen is diplomát szerezni levelező tagozaton. A képzés két félév alatt elvégezhető, költsége: 130.000 Ft/félév.

A jelentkezők újabb oklevelet kapnak a tanulmányi kötelezettségek, a szakdolgozat sikeres megírása és a záróvizsga után. (Felhívjuk a figyelmüket, hogy a szakirányú továbbképzés nem emeli a képzettség szintjét, viszont bővíti a szakképzettség területeit).

A képzés tartalmára vonatkozóan részletes információt a http://www.uniduna.hu/kepzeseink/szakiranyu/felnottkepzesi-szervezo
http://www.uniduna.hu/kepzeseink/szakiranyu/szemelyugyi-szervezo linken lehet szerezni.


Érdeklődni a 0625/551-253 telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.
Kérdést tehet fel a Facebook-on is.
Várjuk azokat az andragógusokat is, akik nem a Dunaújvárosi Egyetemen, ill. jogelődjén, a Dunaújvárosi Főiskolán szerezték diplomájukat.