Az egyetemi sportmagazin elérkezett legújabb számához, melynek témája a szabadidősport, továbbá találsz benne infókat az egyetemi versenysportról és egészség tippekkel is gazdagodhatsz!

 

Tudtad, hogy elkezdődött a női kosárlabdázók első osztályú bajnoksága? Két egyetemi csapatnak is szurkolhatsz: a TFSE-MTK-nak és az ELTE BEAC Újbudának! #Kattanj_rá a részletekre az UniSport legújabb számában!

Ahol képbe kerülhetsz az utóbbi két hét MEFOB eredményeiről is: Sárkányhajó, Duatlon Sprint és Ultimate Frisbee sportágakban mérték össze képességeiket a hallgatók.

Interjút készített az UniSport a MEFS új elnökével is: Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos divattá tenné a sportot a felsőoktatásban. Izgalmas gondolatai és tervei őszinte elhivatottságról tanúskodnak.

Az Exatlonból közismert Szabó-Thomka Hanna, ELTE-SEK-en diplomázott testnevelés-földrajz szakos tanárnőt a népszerű tévés műsorról és jövőbeli terveiről faggatta az UniSport újságírója.

#Sör_mellé az idei Európai Sporthétről olvashatsz dióhéjban.

A #Forma_bontó rovatban a gyógynövények immunerősítő, vírusok elleni hatásairól, illetve az okosruhák hasznairól tudhatsz meg többet.

#Stressz_oldóként pedig a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság első heti összefoglalójából szemezgethetsz.

 

Minden infó itt: https://www.mozduljra.hu/unisport/24_szam/?egyetem=due

A Dunaújvárosi Egyetemen, a sportkommunikáció támogatója az EFOP-3.4.3-16-2016-00017 "A felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása a Dunaújvárosi Egyetemen és a Milton Friedman Egyetemen" projekt.