Augusztus 24-ig van lehetőség még jelentkezni a Paks II. Zrt. és a Dunaújvárosi Egyetem együttműködésében megvalósuló két féléves szakirányú továbbképzésre!

 

A szakirányú továbbképzés két féléve alatt a gyakorlatban kiválóan hasznosítható tudást kapnak az energiaipar különböző szegmenséről. 

A honlapunkon a képzéshez tartozó felületen továbbá megtalálható a tematika, mintatanterv is, mely részletezi a tantárgyakat, óraszámokat és a kreditszámokat is.

 

A képzés különlegességét mutatja, hogy olyan tárgyak szerepelnek a tantervben, mint például a Sugárvédelem és dozimetria, Reaktorüzemeltetési gyakorlat, Nukleárisüzemanyagciklus, Mag- és reaktorfizikai alapismeretek, Üzemtani alapismeretek, vagy az Atomerőművek karbantartása és ellenőrzése tantárgyak.

 

Abszolválást követően olyan területen várják karrierlehetőségek az érdeklődőket a Paks II. Zrt-nél, mint pl.: gépész, villamos/irányítástechnika, fizikus, vegyész, munkavédelem, sugárvédelem, építész, műszaki támogatás, karbantartás, nukleáris szakterületek.

 

Jelentkezzen Ön is a Paks II. Zrt. és a Dunaújvárosi Egyetem közös képzésére augusztus 24-ig!

 

Bővebb információk: http://uniduna.hu/paks-2-akademia-fooldal