Az Egyetem és az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. azért tesz és dolgozik együtt, hogy az itt végzett hallgatók a biztos tudás megszerzése után biztos karrierlehetőségeket is kapjanak.

Röviden összefoglaltuk, mit nyújt az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. a Dunaújvárosi Egyetemen végzett hallgatók számára!

 

Stabilitást!

Ugyanis a cég mindamellett, hogy Magyarország legnagyobb energetikai vállalatcsoportjának, az MVM csoportnak a tagvállalata, emellett alaperőmű is, melyből adódik, hogy ha itt helyezkedsz el, olyan biztos hátteret kaphatsz, mellyel megélhetésed és munkaügyi háttered stabil lesz.

 

Karriert!

Számos formában támogatják a kollégák új ötleteit, megoldásait. Emellett társaságon belül is adott a lehetőség, hogy különböző szakterületek között váltsanak a munkavállalók.

 

Javadalmazást!

Számos juttatást biztosít a munkavállaló a dolgozók számára, ilyen például a szolgáltatás alapú egészségbiztosítás, a pályakezdési támogatás vagy éppen a lakáscélú hitel keretösszeg.

 

Ha többet szeretnél megtudni a lehetőségekről és az előnyökről, akkor olvasd el korábbi cikkünket ebben a témában: http://uniduna.hu/hirek/hirek-almenu/1789-mvm-paksi-atomeromu-zrt-dunaujvarosi-egyetem

 

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. keresi legújabb, fiatal munkaerőit! Légy Te is a csapat tagja!