A 2020. évi pótfelvételi eljárás keretében, a DUE három darab mesterképzést hirdetett meg leendő hallgatói részére.

 

A Dunaújvárosi Egyetem, a 2020. július 24. és augusztus 9. között lezajló pótfelvételi eljárás során, mindhárom mesterképzését meghirdette:

  • gépészmérnöki
  • tanári [mérnöktanár [gépészet mechatronika]] 2 és 4 féléves
  • tanári [mérnöktanár [informatika]] 2 és 4 féléves

 

Mesterképzési szakokra azok jelentkezhetnek, akik már valamilyen releváns alapképzési diplomával rendelkeznek. Tehát olyan érdeklődők jelentkezését várjuk, akik informatikai, mérnöki vagy műszaki területen szereztek diplomát. Azoknak is van minderre lehetőségük, akik idén vették át a diplomájukat nyelvvizsga nélkül.

 

Az egyes mesterképzések önköltségi mértéke:

Szak megnevezése Képzési díj
gépészmérnöki 330.000 Ft/félév
tanári [mérnöktanár [gépészet mechatronika]] 300.000 Ft/félév
tanár [mérnöktanár [informatika]] 300.000 Ft/félév

 

Miért a DUE?

Mutatunk Neked a teljesség igénye nélkül pár indokot, hogy miért érdemes a Dunaújvárosi Egyetemet jelölnöd a pótfelvételi időszakban!

 

Mi hiszünk Benned és partnernek tekintünk!

A hallgatói sikeresség támogatása alapvető célja az Egyetemnek. Mindent megteszünk azért, hogy a hallgatók a lehető legtöbbet tudják kihozni magukból. Munkatársaink és oktatóink nap, mint nap azért tesznek, hogy a hallgatókat segítsék és támogassák tanulmányaik gördülékeny haladásában.

 

Nálunk a levelezős hallgatók különösen fontosak!

Nálunk nincs megkülönböztetés a nappali és a levelezős hallgatók között. Nagy hangsúlyt fektetünk utóbbi hallgatóinkra, hiszen a munka mellett nekik még nehezebb az egyetemi tanulmányok elsajátítása. Mi, a családias környezet révén mindent megteszünk azért, hogy sikeresek legyenek tanulmányaikban. Félévente akár 7-8 szabadnappal el tudják végezni a levelezős hallgatók a szemesztert.