Hamarosan megkezdődik a pótfelvételi eljárás a felsőoktatásban. Számos egyetem hirdeti meg képzéseit. Fontos, hogy a pótfelvételi eljárás keretében már csak egy képzést egy adott intézménynél és önköltséges, idén előszőr alapképzés esetén korlátozott létszámban támogatott formában lehetséges megjelölni.

Forrás: duol.hu

 

 

Az érettségi megtekintése után Te is jobban tudsz dönteni. Nem lett elég pontod? Nem sikerült az emelt szintű érettségid? Nincs nyelvvizsgád? Jobb karriert szeretnél? Nem kell aggódnod, a Dunaújvárosi Egyetemen van lehetőség biztosan bekerülni felsőoktatási szakképzésre (FOSZK)!

A Gazdálkodási és Menedzsment FOSZK képzéshez nincs szükség emelt szintű érettségire és 240 pont a minimum ponthatár. A szak sikeres elvégzése esetén oklevelet kapnak a hallgatók és a kimenetelnél a pluszpontok mellett nem szükséges a nyelvvizsga. Az egyetemi szolgáltatások természetesen a FOSZK képzésen hallgatóknak is járnak (pl. ingyenes nyelvvizsga vagy emelt szintű érettségi felkészítő).

 

 

A jelentkezők rugalmas tanmenetre számíthatnak, mely során olyan tantárgyakat sajátíthatnak el, mint Közgazdaságtan, Számvitel, Statisztika, Marketing, Munkaerőpiaci ismeretek. Az itt elvégzett tantárgyakat alapképzésre való jelentkezés esetén beszámítják! Akár félévente 7-8 szabadsággal elvégezhető a képzésük!

Ezzel a végzettséggel könnyen elhelyezkedhetsz gazdasági, számviteli, statisztikai, vagy marketinges területen munkatársi pozícióban.

Dönts jól! Alapozd meg a jövődet a Dunaújvárosi Egyetemen!