A Dunaújvárosi Egyetem az EFOP-3.4.4-16-2017-00022 projekt keretében számos felkészítő tanfolyamot indított 2019 és 2020. tanévben.

A DUE számára a jelenlegi és leendő hallgatók visszajelzése prioritás. Ennek érdekében számos kérdőívvel, üzenettel szólítjuk meg az érintetteket, hogy véleményezzék az egyetemi szolgáltatásokat.

Az„EFOP-3.4.4-16-2017-00022 MTMI szakok népszerűsítése a Dunaújvárosi Egyetemen és vonzáskörzetében” projekt támogatásával már évek óta indítunk felkészítő tanfolyamokat fizikából, matematikából, informatikából és angol nyelvből.

A visszaérkezett kérdőívekből egyértelműen megtudtuk, hogy a diákok elégedettek voltak a programmal, ajánlják másoknak és sikerült elérni a kitűzött célt.

A tanfolyamot elvégzett diákok üzeneteit mindig örömmel olvassuk!

"A Tanárnő segítsége nélkül nem sikerült volna. Köszönöm szépen!!"

"Az érettségimmel elégedett vagyok, épp úgy ahogy az ön segítőkész munkájával. (...) informatika érettségit írtam, ami azt nézve hogy két éve nem foglalkoztam a tantárggyal jónak mondható. Még egyszer köszönöm a segítségét, illetve az oktató videókat, amiket mellékelt."

A felkészítők az„EFOP-3.4.4-16-2017-00022 MTMI szakok népszerűsítése a Dunaújvárosi Egyetemen és vonzáskörzetében” projekt támogatásával valósulnak meg!