Még pár nap erejéig van lehetőségetek sorrendet módosítani, ezért arra gondoltunk, mutatunk pár indokot, miért érdemes a DUE-t első helyen jelölni!

 

Mi kihozzuk belőled a maximumot!

Nálunk különösen fontos a hallgatói sikeresség támogatása. A kiemelkedő partnerek mellett az órákon is maximálisan segítik az oktatók a hallgatók jók teljesítményét. A dolgozók és munkatársak pedig az ügyintézés gördülékeny lebonyolításában vállalnak szerepet.

                                                                                                                                     

Partnernek tekintünk, veled együtt építjük a karriered!

Az előbb említett munkalehetőségekről sem szabad megfeledkezni. A hallgatók előtt számos lehetőség áll akár a szakmai gyakorlat, akár a diploma utáni elhelyezkedés tekintetében. Az Egyetem oldalán mindig megtalálhatók az aktuális lehetőségek! Olyan kiemelt partnerekkel állunk kapcsolatban, mint a Paksi Atomerőmű Zrt, az MVM Csoport, vagy akár a MÁV Csoport.

 

Nálunk a levelezős hallgatók különösen fontosak!

Nálunk nincs megkülönböztetés a nappali és a levelezős hallgatók között. Nagyon hangsúlyt fektetünk utóbbi hallgatóinkra, hiszen a munka mellett nekik még nehezebb az egyetemi tanulmányok elsajátítása. Mi a családias környezet révén mindent megteszünk azért, hogy sikeresek legyenek tanulmányaikban. Félévente akár 7-8 szabadnappal el tudják végezni a levelezős hallgatók a szemesztert.

 

Élvezheted egy modern egyetem minden előnyét!

Nálunk nagy eséllyel tudsz elnyerni többféle ösztöndíjat. Emellett ha messziről érkezel, megfizethető és felszerelt kollégiumok várnak Rád. A nemzetközi campuson pedig a külföldi hallgatókkal az idegen nyelvek tanulása is szórakoztatóbb és érdekesebb. Épületeinkben pedig mindent megtalálsz tanulmányaid sikeres elvégzéséhez.

 

A mi diplománkkal jól fogsz keresni!

Több szakunkon is nálunk végeztek a legjobban kereső munkavállalók, hiszen kiemelkedő partnereinknek köszönhetően mi Veled építjük a karriered. Olyan elméleti és nem elhanyagolható gyakorlati tudást szerezhetsz nálunk, mely az állásinterjúkon kiemelkedő lesz majd. Tudtátok, hogy a DUE-n végzett műszaki területen elhelyezkedett mérnökök keresnek országosan legjobban?

 

Ha sportoló vagy, nálunk egyéni tanrenddel is tanulhatsz!

Különösen fontosak számunkra a büszkeségekké vált sportolók karrierjének és sikerességének támogatása. Ha félprofi vagy akár hivatásos sportoló vagy, akkor sem kell azon aggódnod, hogy hogyan tudod majd az edzések mellett az órákra bejárást is kivitelezni. Nálunk az egyéni tanrend is biztosított indokolható esetekben.

 

Ha meggyőztünk, és még eddig nem tetted meg, jelöld Te is a DUE-t az első helyen és találkozzunk szeptemberben!