A Dunaújvárosi Egyetem létrehozott egy Facebook csoportot "DUE Alumin" elnevezéssel, melyhez várják minden végzett és végző hallgató jelentkezését!

Tisztelt Végzett Hallgató!

Minden modern felsőoktatási intézmény tevékenységében egyre jelentősebb teret kap az intézmény már végzett hallgatóival történő kapcsolattartás, melyben az egyetemek, főiskolák törekednek társadalmi kapcsolataik bővítése érdekében a végzett hallgatóik alma materhez kötődését fenntartani.

A Dunaújvárosi Egyetem Alumni programjának célja, hogy összefogja a végzett hallgatókat és lehetőséget biztosítson a kapcsolattartásra a volt alma materükkel, illetve azon szűkebb diákközösséggel, akikkel együtt végezték tanulmányaikat, egy szakmai közösséghez tartoztak.

Az Egyetem számára kiemelkedően fontos, hogy jó kapcsolatot alakítson ki és tartson a végzett hallgatókkal, és támogassa őket továbbtanulásukban és elhelyezkedésükben is, valamint tájékoztassa őket szakmai programokról, rendezvényekről.

A fenti célkitűzés alapján, létrehoztuk Facebook csoportunkat „DUE Alumni” elnevezéssel, amelyhez tisztelettel várjuk csatlakozási szándékát! Ezt köszönjük szépen!

Amennyiben bárminemű kérdése, kérése lenne hozzánk, kérem, keressen bizalommal!

 

Tisztelettel:

Kalocsai Imre

Alma Mater Kör elnök

e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Itt találod meg a Facebook csoportot: https://www.facebook.com/groups/1165582007123576/