A Budapesti Értéktőzsde oktatási leányvállalata, a Budapest Institute of Banking (BIB) nyári egyetemet szervez 2020. augusztus 24-28. között, az ESCP Business School közreműködésével.

 

A BIB ötnapos, angol nyelvű szemináriuma kitűnő képzés és remek lehetőség mindazoknak, akik kíváncsiak a legújabb ingatlanpiaci trendekre, a finanszírozási technikákra és szabályozási környezetre. A BIB 2020-ban, a tavalyihoz hasonlóan, pályázatot hirdet egyetemi hallgatók számára a nyári egyetemen való ingyenes részvételre. Az első 25 beérkezett, jelentkezési feltételeknek megfelelő pályázati anyagból a BIB szakmai testületének javaslata alapján a vezérigazgató dönt a térítésmentes lehetőséget elnyerő 5 pályázatról.

 

A nyári egyetemi képzés címe: Real Estate Finance and Investments

 

A feltételeknek megfelelő pályázati anyagot „Summer School” tárgymegjelöléssel a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre 2020. július 10-ig várják.

 

 

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a nyári egyetem mellett, szeretné felhívni a figyelmet a Tőzsdei szakvizsga felkészítő tanfolyamra is, amely Magyarországon egyedül a Budapest Institute of Banking (BIB) szervezésében érhető el. A 4 modulból álló képzés 2020 szeptemberében indul és jövő áprilisban fejeződik be.

 

A tanfolyam átfogó tudást nyújt az értékpapírpiac működéséről, a hallgatók megismerkednek a pénzügyi közvetítő rendszer legfontosabb intézményeivel és azok gazdaságban betöltött szerepével, valamint a hazai és nemzetközi tőkepiaci folyamatokkal, tendenciákkal. A kurzus elvégzése nagy mértékben hozzájárul a hallgatók szakmai fejlődéséhez, nemcsak kiegészíti a pénzügyi ismereteiket, hanem elengedhetetlen azok számára, akik brókerként szeretnének elhelyezkedni a későbbiekben. A befektetések, illetve tőkepiaci területek, piacelemzés iránt érdeklődők számára szintén hasznos tudást kínál.

 

A tanfolyam szombati képzési napokon valósul meg, ezért egyetemi tanulmányok mellett is elvégezhető. Jelentkezésre legkésőbb 2020. szeptember 7-ig van módja a hallgatóknak.