2020. július 9-ig van lehetőség sorrendmódosításra azoknak, akik februárban az általános felvételi eljárás keretében jelentkeztek felsőoktatásba!

Felvételi során fontos, hogy olyan intézményt válasszanak, ahol a piacképes tudás mellett megfelelő karrier lehetőséget is kaphatnak. 

Ha a Dunaújvárosi Egyetem hallgatója lesz, akkor mi partnernek tekintjük, sőt közösen építjük a karrierjét! Számos vállalattal, ipari szereplővel van szoros kapcsolata Egyetemünknek, egyik kiemelt partnerünk pl.:  az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.

A Paksi Atomerőmű biztonságos, olcsó és környezetbarát villamosenergia-termelése több mint 30 éve biztosítja Magyarország villamosenergia-szükségletének jelentős hányadát. Napjainkban az atomerőmű a hazánkban megtermelt villamos energia több, mint 50 százalékát biztosítja.

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. munkavállalójaként jelenleg közel 2500, a tevékenységükben részt vevő cégek alkalmazottaival együtt pedig nagyságrendileg 5000 fő végez munkát az atomerőmű paksi telephelyén.

Az atomerőmű évek óta az egyik legkeresettebb munkáltató a hazai munkaerőpiacon.

A Dunaújvárosi Egyetem és az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. együttműködése évek óta sikeres, így nem meglepő, hogy a két intézmény számos projektben működik együtt, mely remek lehetőséget nyújt végzős hallgatóinknak.

Döntsön jól a sorrend-módosítási időszakban, jelölje első helyen a DUE képzését, és alapozza meg a jövőjét velünk!

Biztos tudás, Biztos karrier!

#due #mvmpaksiatomeromu #paksiatomeromu #dunaujvarosiegyetem