A Dunaújvárosi Egyetem Sportirodája kérdőívet állított össze hallgatói számára, amelyben értékelni tudják a DUE sportszolgáltatásait, azok minőségét, valamint javaslatot tehetnek egy-egy sportfoglalkozásra, amelyet szívesen végeznének.

 

A kérdőív a DUE NEPTUN Egységes Tanulmányi Rendszerében került kiküldésre a magyar, nappali tagozatos hallgatók részére. Az űrlap fő célja, hogy a DUE sportszolgáltatásait minél magasabb színvonalon tudja kínálni és biztosítani hallgatói részére, illetve felmérje igényüket, hogy milyen testnevelési foglalkozást végeznének még a jelenlegiek mellett, hiszen az Egyetem számára fontos a hallgatóinak véleménye.

 

A kérdőív ide kattintva érhető el>>

 

Az űrlap 2020. június 19. 23:59-ig tölthető ki. A Sportiroda bízik benne, hogy a hallgatói visszajelzések egyrészt tükrözik, hogy az Intézmény, a sportfoglalkozásokra nagy hangsúlyt helyez, azok javítására és minőségének fenntartására és növelésére, valamint valós képet kap arról, hogy melyek azok az esetleges sportszolgáltatások, amelyek bevezetése a hallgatói szükségletek kielégítését szolgálnák.

 

 

A kérdőív a sportszolgáltatások fejlesztése érdekében az EFOP-3.4.3-16-2016-00017 számú projekt keretén belül készült.