A Dunaújvárosi Egyetem az alkalmazott tudományok egyetemeként dinamikus fejlődésének köszönhetően fejlett infrastruktúrával, korszerű laborparkkal, kutatási háttérrel és jelentős ipari potenciállal rendelkező környezetben működő felsőoktatási intézmény.

Partnernek tekintünk, sőt veled együtt építjük a karriered! Számos módon járulunk hozzá ahhoz, hogy hallgatóink sikeresek legyenek tanulmányi, szakmai és magánéletük terén is. Ezen tevékenységek egyike a személyes karrier tanácsadás és a hallgatók munkaerő-piaci elhelyezkedésének támogatása. A DUE partnerei magas színvonalú, elismert cégek, ahol biztos és sikeres karrier vár minden egyetemistát, hiszen partnereink biztosak az itt végzett hallgatók szakmai felkészültségében és profi munkavégzésükben.

Élvezd egy modern campus minden előnyét! A Dunaújvárosi Egyetem összesen több mint 15 oktatási és kutatási létesítménnyel rendelkezik. Minden épületünk megtalálható a főépület 100 méteres körzetében, ezzel biztosítva, hogy hallgatóinknak ne kelljen az óráik között utazgatni. Első éves hallgatóinknak a kollégiumot már 5500 Ft-ért tudunk biztosítani havonta.  Továbbá Dunaújváros egyik ékessége az Egyetem előtti zöld park, tóval és szökőkúttal. A DUE számára fontos, hogy hallgatói zöld környezetben tölthessék az órák közötti szüneteket. Több objektum működését segíti napelem és hőszivattyú, és kiemelt hangsúlyt fektetünk a mozgáskorlátozott hallgatóinkra is, hogy közlekedésük könnyedén kivitelezhető lehessen a DUE campusán.

Változtass Te is sorrendet és jelöld a DUE-t az első helyen! Az Egyetem, ahol több lehetsz!