Az első és egyben legnehezebb héten már túl vannak a végzősök. Az Eduline cikkjének segítségével most összeszedtük Nektek, hogy milyen vizsgák lesznek a második héten.

  • Hétfőn reggel 8-kor kezdődnek a nemzetiségi nyelv és irodalom, filozófia érettségi vizsgák, ugyanezen a napon délután 14 órától tartják a francia érettségit.
  • Kedden reggel 8 órától a kémia érettségin adnak majd számot tudásukról a diákok, és szintén kedden 14 órától indul a földrajz érettségi.
  • Szerdán lesznek a biológiai érettségik, ugyanúgy 8 órakor kezdődik a vizsga, 14 órától pedig társadalomismeretből lesznek vizsgák.
  • Csütörtökön csak egy vizsga lesz, az ágazati szakmai vizsgatárgyak, ágazaton belüli specializáció szakmai vizsgatárgyak, ez a vizsga 8 órakor kezdődik.
  • Pénteken informatikából csak középszintű érettségi lesz, ez reggel 8 órakor kezdődik majd. 14 órától ének-zene, művészettörténet, belügyi rendészeti ismeretek vizsgák lesznek.

Ebben a táblázatban összesítve megtalálhatók mind az emelt- (első oszlop), mind a középszintű (második oszlop) érettségik erre a hétre.

További sok sikert kívánunk minden vizsgázónak! Ne feledjétek, még mindig tudtok sorrendet módosítani! Jelöld a DUE-t az első helyen!

Forrásunk: http://eduline.hu/erettsegi_felveteli/20200508_masodik_heti_erettsegi_vizsgak