2020. áprilisában megnyitotta az elektronikus ügyintézést a Felvi.hu országos központi oktatási portál!

Az e-ügyintézési időszakban lehetőség van dokumentumokat pótolni, sorrendetmódosítani vagy akár különböző folyamatokat véglegesíteni a határidőig. Új jelentkezés leadása már nem lehetséges, de egy jó döntéssel szinte biztos lehet a jelentkező bejutása a kiválaszott felsőoktatási intézménybe.

A Dunaújvárosi Egyetem a következő MTMI szakokat indította:
Gépészmérnök alapképzés
Anyagmérnök alapképzés
Mérnökinformatikus alapképzés
Gazdaságinformatikus alapképzés

Ha a Dunaújvárosi Egyetemet választottad, érdemes első helyre tenni az államilag támogatott alapképzésünket, majd második helyre pedig az államilag támogatott felsőoktatási képzésünket. Ha nem kerülsz be az első helyre, akkor is a FOSZK képzésre 240 ponttal, bármely két KÖZÉPszintű érettségivel lehetőséged van még bejutásra.

Miért érdemes ezen felül a FOSZK képzést előtérbe helyezni?
Díjmentesen fel tudsz készülni velünk az érettségire
Díjmentesen részt tudsz venni különböző nyelvizzsgafelkészítőkök, felzárkoztatókon
Plusz pontot kapsz érte a következő jelentkezésnél, ha azonos alapképzésre jelentkezel
Megközelítőleg 90 kreditet (tehát 3 félévet) elfogadunk az azonos alapképzésen

Dönts jól, és válaszd a Dunaújvárosi Egyetemet első helyen! Korszerű laborparkkal, hallgatóbarát oktatással, 3* kollégiummal (akár 5500Ft/ hó összegért az első 10 hónapban) és természetesen gyakorlatorientált képzéssel készülünk a hallgatóinkból kihozni a maximumot!

Az„EFOP-3.4.4-16-2017-00022 MTMI szakok népszerűsítése a Dunaújvárosi Egyetemen és vonzáskörzetében” projekt támogatásával!