Neked is hiányzik a kultúra, a színházi élmény? A Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza gondoskodik a város online színházi élményszolgáltatásáról! Nézd meg a virtuális színház megannyi kecsegtető műsorát!

Számos színház készült a karantén idejére online szórakoztatási lehetőségekkel, de még a Fővárosi Nagycirkusz is közvetített műsorokat online és a tv-ben is. Mi pedig a szívünkhöz igen közel álló, városunkban található színházunkról szeretnénk Nektek írni. A Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza már márciusban is közvetített előadásokat a nagyérdemű számára, de a továbbra is fennálló veszélyhelyzet miatt áprilisi programot is készítettek.

Az első darab az új műsorból a mai napon lesz látható a színház online oldalán. Az előadás címe Rák Jóska, mely egy, a rendszerváltás idején játszódó tragikomédia.

Az előadások minden kedden és csütörtökön láthatók 19 órakor, március 31. és április 24. között az online csatornájukon. https://www.twitch.tv/bartokszinhaz

A további előadásokat a képes összefoglalónál tekinthetitek meg, illetve ne felejtsétek el követni a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza facebook oldalát, ahol az események bejelölésével értesítést is kaptok róluk. https://www.facebook.com/bartokszinhaz/

Ne feledjétek! A Bartók Színház nem hagyja a várost kultúra nélkül!