Szombaton lejárt a felsőoktatási felvételi jelentkezési határideje, de a hitelesítést még máig (február 20.) van lehetőségetek megcsinálni. Összeszedtünk minden információt a hitelesítésről.

Bár a felvételi jelentkezési határidő szombaton lejárt, azonban a jelentkezési szándékotok csak a hitelesítés után válik érvényessé. A Felvi is felhívta a figyelmet rá, hogy február 20-ig van lehetőség a hitelesítésre. Azoknak, akik már a jelentkezési határidő előtt hitelesítették a jelentkezésüket, de azt követően február 15-ig még módosítottak az adatokon, újra hitelesíteniük kell. Erre mindenképpen figyeljetek.

Meddig van lehetőségetek a hitelesítésre és milyen formában tehetitek meg?

2020.február 20-a éjfélig tudjátok hitelesíteni a jelentkezéseteket. Hitelesíteni kétféleképpen lehet - ügyfélkapunk keresztül vagy postai úton. Ha van ügyfélkapus regisztrációtok, akkor az e-felvételi felületén található "hitelesítés" funkció használatával a két rendszerbe történő párhuzamos bejelentkezés után a hitelesítés automatikusan megtörténik. A hitelesítésről még több információ találtok korábbi cikkünkben.