2020. február 18-án a Dunaújvárosi Egyetem Erasmus+ Fórumot rendezett hallgatói számára.

 Az intézmény Nemzetközi Kapcsolatok Irodája, Társadalomtudományi Intézete és Kompetencia Központja szervezésében valósult meg, az EFOP-3.4.3-16-2016-00017 Projekt támogatásával.

Az esemény témája a nemzetközi szolgáltatásokról való tájékoztatás volt. Többek között szó esett a nyelvtanulási lehetőségekről, külföldre utazásról, külföldi hallgatókkal történő kommunikáció lehetőségeiről, és ilyen tapasztalatokkal rendelkező hallgatók munkaerőpiaci lehetőségeiről.

Az Erasmus+ program célját, ösztöndíjait, partner országainkat, jelentkezési feltételeit a Nemzetközi Kapcsolatok Iroda munkatársai részletezték. Fontos, hogy a jelentkezési határidő március 20., továbbá egyéb fontos információ, hogy nem csak angol nyelvtudással rendelkező hallgatók utazhatnak.

Az esemény zárásaként végzett hallgatóink, Tóth Amadea és Polgár Kitti részletezték egy kedvcsináló tájékoztató formájában Erasmus+ utazási élményeiket és a programtól kapott pozitív lehetőségeiket.

Lemaradtál az első eseményről? Ne aggódj, találkozunk 2020. február 25. a következő Erasmus+ Fórumon! Részletekért kattints ide.