2020. január 18-án került megrendezésre a Dunaújvárosi Egyetem utolsó Családi Nyílt Napja.

Kijelenthetjük, hogy egyetemünk sikerekben gazdag beiskolázási kampányt tudhat maga mögött. Szeptember óta több mint 47 helyszínen népszerűsítettük képzéseinket. 2020 január 18-án szombaton tartottuk az idei év utolsó családi nyíltnapját, ahol hatalmas öröm volt a megjelenési helyszínekről jött hallgatókat látni, különösen, hogy még Salgótarjánból, Miskolcról és Szolnokról is meglátogatták a diákok az eseményt.

 

Az elmúlt évek egyik legnagyobb látogatottságú Nyílt Napját tudhatjuk magunkénak.

 

Nyílt napunkat Dr. habil András István Rektor úr kezdte meg köszöntő beszédével, az egyetem bemutatásával.

Mindezek után műsorunk folytatásaként részletes tájékoztatást kaptak érdeklődőink egyetemünk képzéseiről, felvételi követelményekről, duális képzésekről valamint hallgatóink bemutatták milyen is valójában az egyetemi diákélet.

Ezt követően képzési területenkénti campus séta következett, mely most is hatalmas sikert aratott. A diákok és kísérőik mindent megtekinthettek, ami az adott képzésre jellemző.

Természetesen nem maradhatott el a már hagyománnyá vált nyereményjáték sem! Kisorsolásra kerültek DUE ajándékcsomagok, egy az Escape Code szabadulószoba által felajánlott 4 fős kupon, egy a Dunaferr DUE Dutrade Futsal Club válogatottak által dedikált labda és a Harman Kardon duális partnerünk által felajánlott JBL hangszóró!

 

Köszönjük, hogy eljöttetek a nyílt napra! Ne felejtsétek a sorrendet februárban!

  1. DUE
  2. DUE
  3. DUE

 

Nálunk biztos az út a felsőoktatásba!

Emelt szintű érettségi hiányában jelentkezz a DUE valamelyik FOSZK képzésére, ahova már 240 ponttal bekerülhet bárki a támogatott képzésre, az egyetemi szolgáltatások ugyanúgy járnak, és a kimenetelnél a pluszpontok mellett nem szükséges a nyelvvizsga!

 

#DunaújvárosiEgyetem Az egyetem, ahol több lehetsz!