Biztos szakmai, gyakorlati tudást szeretnél? Duális képzés, Kooperatív duális tantárgyak, több 10 a szakmában eltöltött évvel rendelkező tanárok! DUE a te egyetemed! 

A duális képzés lehetőséget biztosít arra, hogy a vállalatok már az egyetemi évek alatt saját „képükre” formálják a hallgatók tudását, így diplomaszerzést követően sokszor több éves továbbképzés nélkül, a beilleszkedési idő megspórolásával azonnal teljes értékű munkavállalók lesznek.

 

A Dunaújvárosi Egyetemen 2013-februárjában indult el a kooperatív duális képzés, melynek lényege, hogy a DUE ipari, céges partnerei gondoznak egy teljes tantárgyat azzal a céllal, hogy „elhozzák a tanterembe” a legkorszerűbb technológiákat.

 

A tantárgyak keretein belül a hallgatók iparági szakemberektől kapnak gyakorlati tudást az informatikai hálózatok felépítéséről, a szervertermektől egészen a hálózatüzemeltetésig, de nem csak az informatikában.

 

Az elméleti kurzusokat gyakorlati tartalmi résszel egészítjük ki, mely biztosítja, hogy ha végzel akkor biztos tudással tudsz a munkaerőpiacon elhelyezkedni.

 

Dönts jól, dönts a DUE mellett!

 

#DunaújvárosiEgyetem Az egyetem, ahol több lehetsz!