2020. január 9 -11 között került megrendezésre az Educatio Kiállítás, Magyarország legnagyobb oktatási vására, ahol a Dunaújvárosi Egyetem is kiállítóként részt vett!

 Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel. A többnapos seregszemlén csaknem 200 kiállító és több mint 53.000 látogató vesz részt évről évre. Közel 50 hazai felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói, oktatói adják át a legfontosabb információkat a képzésről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről, és akár a tanulmányokat követő jövőképről is.

 Egyetemi standunkon pályaorientációs tanácsadással, nyereményjátékokkal, interaktív tájékoztatóval népszerűsítettük az egyetem képzéseit. Idén egyedi raklapbútoros megjelenéssel, és a megújult arculattal díszítettük fel a standunkat.

Idén az első napon a gazdasági és a kommunikációs képzések kapták a legnagyobb érdeklődést. Közel 100 pályaorientációs tesztet töltöttek ki a DUE standon a végzős hallgatók.

A kiállítás második napján rekord létszámú érdeklődés volt a gépészmérnöki alapképzés iránt. Továbbá a felsőoktatási szakképzések hatalmas sikert arattak az érdeklődők között, hiszen ezen képzésekre nem kötelező az emelt szintű érettségi. Csak ezen a napon több, mint 1000 végzős diákkal beszéltünk.

A szombat a családok napja volt. Több száz diák látogatta meg a DUE standot szüleikkel, hogy megtudjanak mindent az egyetemi képzésekről. Kiemelten fontos, hogy a szülők körében az 5500 Ft-s koleszunk, és a kedvező ponthatárok miatt taroltunk!

Ők már tudják a jó döntést! Dönts jól, és válaszd a Dunaújvárosi Egyetem 2020. február 15-én!

Gyere el soron következő nyílt napunkra 2020. január 18-án! Programkezdés 10 órától!

#DunaújvárosiEgyetem Az egyetem, ahol több lehetsz!