Az egyetem, ahol több lehetsz! Remek lehetőségek egy karnyújtásnyire tőled! Válaszd Te is a Dunaújvárosi Egyetemet!

Ha sikeres szeretnél lenni az egyetemi éveid alatt és szeretnéd gördülékenyen átlépni a felsőoktatás nehézségeit akkor a DUE a te Egyetemed!

Egyetemünk nem csak tanulmányi, de egyéb más területeken is kiváló támogatási lehetőségeket kínál hallgatók részére. Ilyen például: szakmai, tudományos, tehetséggondozási, kiemelt és sport ösztöndíjak. A Dunaújvárosi Egyetem célkitűzésének egyik legfőbb része a hallgatók támogatása és jóllétük biztosítása. Országszerte a DUE egyike a legtöbb ösztöndíjjal rendelkező intézményeknek, ezzel biztosítva hallgatói számára az anyagi motivációt és lehetőséget a tanulásra.

 

A Dunaújvárosi Egyetem kollégiuma a legkedvezőbb szálláshelyet biztosítja hallgatói éveidre! Három épület, közel 600 férőhely és csupán 200 méterre a Dunaújvárosi Egyetem Főépületétől! Egyetemünk nagy hangsúlyt fektet a hallgatói szolgáltatásokra, ezért minden első éves nappalis államis hallgató az első 10 hónapban 5500Ft-ért veheti igénybe a kollégiumi szolgáltatásokat.

 

 

Országosan köztudott, hogy a Dunaújvárosi Egyetem kimagaslóan sok nemzetközi kapcsolattal rendelkezik!

Nemzetközi partnereinknél hallgatóink egy, vagy akár több szemesztert is el tudnak tölteni, hogy tanulmányaikat gyarapítani tudják, és akár „Double Deegre” képzésre is tudnak jelentkezni. A Dunaújvárosi Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Irodája koordinálja az intézmény ezen tevékenységét, és segíti a hallgatók beilleszkedését. A közel 200 külföldi hallgató számos országból érkezett hozzánk. Kultúrájuk megismertetése és bemutatása az „International Club DUE” rendezvénnyel és a Nemzetközi Hét eseménnyel biztosítunk lehetőséget. Korábban már írtunk róla, hogy átadásra került egy Azerbájdzsán – Dunaújvárosi Egyetem könyvsarok, amelyről itt olvashattok, továbbá Kínában megnyitotta a DUE a második irodáját, amelyről pedig itt olvashattok!