Ha problémásnak érzed a bejárásod, vagy sportoló vagy és nem szeretnéd karriered megszakítani akkor válaszd te is a DUE-t!

Mit is jelent pontosan az egyéni tanrend?
A kedvezményes tanulmányi rend keretében - a benyújtott kérelmed alapján - a kötelező kurzusokon, órákon való részvétel alól teljes vagy részleges felmentésben részesülhetsz. Tehát csak vizsgákra és tanulmányi követelményekre kell bejárnod. A tanrend azoknak a rendkívüli helyzetbe került Hallgatóinknak nyújt megoldást, akik nem tudnak rendszeresen részt venni az óráikon.

Például: sportolók

A Dunaújvárosi Egyetemnél prioritás, hogy mindenkinek egyenlő esélye legyen a tanulásra. Éppen ezért megteszünk mindent annak érdekében, hogy a munka vagy esetleg sportolói karrier építése mellett is kényelmesen el tudja végezni tanulmányait minden hallgatónk.


Teljes jogú nappali tagozatos egyetemistaként élvezheti egy modern egyetem minden előnyét (ösztöndíjak, tanfolyamok, kollégiumi ellátás). Minden első éves nappalis államis hallgató az első 10 hónapban 5500Ft-ért veheti igénybe a kollégiumi szolgáltatásokat.

Gyere el a következő nyílt napunkra 2019. november 23-án!