A Dunaújvárosi Egyetem a hallgatói sikeresség támogatásával üzent hadat a lemorzsolódásnak.

A Dunaújvárosi Egyetemen nem új kezdeményezés a hallgatók támogatása. Az akkoriban még Dunaújvárosi Főiskola már 2013-ban a hallgatói sikerességet állította középpontba.

A Dunaújvárosi Egyetem egyik fő küldetése, hogy a műszaki, informatika tudományág, a hozzájuk kapcsolódó képzések és kutatások területén az országban és nemzetközileg is egyaránt vonzó, biztos szakmai tudást adó egyetem legyen.

HASIT, azaz a Hallgatói Sikerességet Támogató program keretében hallgatóink tanulmányait és mindennapjait támogatjuk, hogy könnyedén teljesítsék az egyetemi kihívásokat. Szakmentoraink segítségével tanulmányi és karrier lehetőségeket biztosítunk, HASIT Avatar rendszerrel pedig mérföldkövekkel, statisztikákkal, és grafikákkal tájékoztatjuk hallgatóinkat jelenlegi tanulmányi státuszukról. A kikapcsolódás érdekében az online Avatar rendszerben játékokat is helyeztünk el.

A Dunaújvárosi Egyetem az elmúlt évek alatt egészen 9%-ra csökkent a hallgatók lemorzsolódás a korábbi tevékenységeknek köszönhetően!

Válassz Te is minket! #felveteli20202 Dunaújvárosi Egyetem, az egyetem, ahol több lehetsz!