Most, hogy karnyújtásnyira vagyunk a sorrend-módosítási időszak végétől, ideje még egyszer, alaposan átgondolni melyik intézmény a legmegfelelőbb. Segítünk!

Összegyűjtöttünk 5 okot arra, hogy miért is a DUE-t érdemes választani első helyen:

  • Gyakorlatorientált képzések - A Dunaújvárosi Egyetem biztosítja, hallgatói számára a valódi tudást mellyel könnyen elhelyezkedhetnek a munkaerőpiacon. 
  • Ösztöndíjak - Számos ösztöndíj segíti a DUE hallgatóit abban, hogy ne kelljen másra koncentrálniuk, csak a tanulásra és azt minél jobban végezzék. Az ösztöndíjak lehetővé teszik, hogy a hallgatóink már a diploma megszerzése előtt is jó anyagi helyzettel rendelkezzenek.
  • Kollégiumi elhelyezés - Még egy lehetőség kiadások minimalizálására. A DUE kollégiuma kiemelkedően alacsony áron !! 5500 Ft /hó az első évben !! érhető el hallgatóink számára. A nappalis tagozaton tanulók több mint fele él ezzel a lehetőséggel.

  • Nemzetközi környezet - A DUE szívesen fogadja külföldi jelentkezőit, így az intézménynél megtapasztalható a valódi multinacionális közösség. Hallgatóinknak számos lehetőségük van külföldön végezni tanulmányaikat 1 vagy 2 szemeszter erejéig. 
  • Magas fizetések - A DUE-n végzett műszakis frissdiplomás hallgatók fizetése jóval magasabb az országos átlagnál. Ipari partnereinknek köszönhetően már duális képzés során is elhelyezkedhetnek a hallgatók.

 

A Dunaújvárosi Egyetem természetesen számos más előnnyel is rendelkezik ezért érdemes böngészni weboldalunkat és közösségi oldalainkat, ahol minden információ megtalálható!