Változtass sorrendet július 12-ig, menj biztosra és válaszd első helyen a Dunaújvárosi Egyetemet! Legújabb cikkünkben részletezzük miért is biztos a bejutás!

A Dunaújvárosi Egyetem számára kiemelkedően fontos hallgatói támogatása, frissen jelentkezett középiskolások, gimnazisták elégedettsége és jövője, illetve végzett hallgatóinak jövője a munkaerőpiacon.

Tudtad, hogy a Dunaújvárosi Egyetemre szinte biztos a bejutás, ha a minimum ponthatárokat eléred?! Miért is? Mutatjuk!

Korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, hogy egy a felvi.hu által készített 2019-es statisztika alapján a Dunaújvárosi Egyetem kapacitása 2328 főre datálódik, ami az előző mérésekhez képest jelentősen több az intézmény megnövekedett infrastruktúrájának köszönhetően. Tehát itt biztosan nem csúszol ki a képzési keret limitjéből!

Bővebb információkért olvasd el korábbi cikkünket:

http://miertdue.hu/index.php/hirek/133-biztos-bejutas-jelentkezz-te-is-a-due-ra

 

Továbbá tudtad, hogy kollégiumunk kapacitása megközelítőleg 600 fő? Nappalis hallgatóink fele kollégista, így akad még bőven hely bejutásra. Miért is jobb a mi kollégiumunk?

Korábbi cikkünkben ezt is részleteztük! Itt érheted el:

http://miertdue.hu/index.php/hirek/141-meg-egy-okkal-tobb-hogy-a-due-t-valaszd

 

Ha ez nem volt elég, akkor adunk még egy indokot, hogy mellettünk tedd le a voksod! A Dunaújvárosi Egyetemre jelentkezett hallgatók statisztikai adatai szerint biztosan el tudunk indítani szinte minden képzést!

Bővebb információkért olvasd el korábbi cikkünket:

http://miertdue.hu/index.php/hirek/154-hasit-a-due-a-felsooktatasi-felvetelin

 

Dönts jól! Válaszd te is a Dunaújvárosi Egyetemet!