„A vonat nem vár” hallható a jól ismert sláger szövegéből A Rail Cargo Hungaria Zrt. pedig úgy gondolja, hogy a vonat Rátok vár, így egy félév során megismerkedhettek a vasúti árufuvarozás járművei tárggyal a DUE-n!

VERSENY JELENTKEZÉS MEGHOSSZABBÍTVA MÁRCIUS 21-ig!

Jelentkezési lap

Teljes leírás

A tananyag elsajátításával nem csupán hasznos és aktuális ismeretekre tehettek szert a vasúti árufuvarozás szakmai területeit illetően, hanem a versenyen keresztül részt tudtok venni a vasúti árufuvarozáshoz kapcsolható innovációs rejtelmek feltárásában, amit a későbbi karrieretek során felhasználhattok.


A verseny célja:
- A felsőoktatásban tanuló hallgatók megismerjék a Rail Cargo Hungaria Zrt.-t és a vasúti logisztika fortélyait, megmutathassák szorgalmukat és tehetségüket, akár a későbbi együttműködés reményében. A versenyzők betekintést nyerhetnek a vasúti árufuvarozás rejtelmes és kihívásokkal teli izgalmas világába szakmai mentor segítségével.

- Életszerű, gyakorlatorientált, komplex versenyfeladatok megoldásán keresztül a versenyzők szakmai felkészültségének mérése.

- A szakma iránti érdeklődés felkeltése, a hallgatók szakmai önbecsülésének és versenyszellemének növelése.

- A pályaválasztás és pályaorientáció támogatása.


A versenyben való részvétel feltételei és a jelentkezés módja:

- A versenyre való jelentkezés első lépéseként a hallgatónak fel kell vennie a Vasúti Árufuvarozás Járművei tantárgyat és nem hiányozhat többet, mint a TVSZ-ben leírt maximális hiányzás.

- 3 fős csapatot kell szervezni, nevet kell adni a csapatnak, választani kell a versenyfeladatok közül, majd a csatolt jelentkezési lapot a csapatnévvel a csapattagok megnevezésével, a választott feladattal és a kapcsolattartáshoz használt e-mail cím megadásával legkésőbb 2019. március 21. 10:00-ig el kell küldeni e-mailen Nahalkó-Kurdi Mónika projektvezetőnek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Jelentkezési lap

A Verseny díjai:

FŐDÍJ: 3 darab 2 főre szóló wellness hétvége
2. díj 3 db tablet
3. díj 3*50 000 Ft pénzdíj

 

Teljes leírás

 

Sikeres versenyzést kívánunk!