2019. március 18. a végső határidő duális képzési jelentkezésre. Ne maradj le, jelentkezz Te is duális képzésre!

Az általános felvételi eljárás során, a felvételi elküldésekor, duális lábjegyzettel rendelkező képzés bejelölésével már meg kellett tenni az első lépést a felvételizőnek.

Mutatjuk a többi fontos lépést:

  • Letölteni a jelentkezési lapot a http://www.uniduna.hu/jelentkezes  weblapról
  • A jelentkezési lapot kitölteni
  • A levélhez csatolni kell az érettségi bizonyítványt, ennek hiányában az utolsó 3 tanulmányi év eredményeit (nev_bizonyitvány formában), és a felsőoktatási felvételin kapott hitelesítő lapot (nev_adatlap formában)
  • Majd a fent említett dokumentumokat szükséges beküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

 

A beérkezett adatlapokat a Dunaújvárosi Egyetem a duális partnereivel közösen értékeli ki.

Duális képzésben az a hallgató vehet részt, aki sikeresen felvételezik és a Dunaújvárosi Egyetem duális képzésben meghirdetett szakára beiratkozik és a duális partner is kiválasztotta. Ezt követően kell a duális partnerrel hallgatói munkaszerződést kötni.

A Dunaújvárosi Egyetem jelenleg harminc duális partnerrel áll kapcsolatban, így a hallgatók számára bőven van lehetőség kiválasztani a tervezett életpályájukhoz legjobban illő képzési lehetőséget.