Szívesen utaznál külföldre, akár Európán kívülre is? Úgy gondolod, szakmai szempontból többet jelent, ha külföldön végzed el a szakmai gyakorlatodat? Esetleg szeretnél részt vennél egy rövid távú külföldi tanulmányúton, tudományos diákkonferencián, esetleg nyári egyetemen a világ bármely részén?
Akkor itt az idő, hogy PÁLYÁZZ!

A Campus Mundi egyfajta kiválósági ösztöndíj, mely az Erasmus+ programnál is magasabb ösztöndíjat kínál az azt elnyerők számára. A program keretei belül a következő mobilitási típusok valósíthatóak meg:


1.    KÜLFÖLDI RÉSZKÉPZÉS

 • elnyerhető ösztöndíj: 186.000 - 277.200 Ft / fő / hó (a célország megélhetési besorolásától függően)
 • pályázati határidő tavaszi forduló: március 10.
  pályázati határidő őszi forduló: szeptember 20.


2.    KÜLFÖLDI SZAKMAI GYAKORLAT

 • elnyerhető ösztöndíj: 186.000 - 277.200 Ft / fő / hó (a célország megélhetési besorolásától függően)
 • pályázati határidő tavaszi forduló: április 10.
  pályázati határidő őszi forduló: október 20.


3.    RÖVID KÜLFÖLDI TANULMÁNYÚT

 • csak a Tempus Közalapítványhoz kell pályázni
 • elnyerhető ösztöndíj: 6.510 - 24.800 Ft / fő / nap (a célországtól megélhetési besorolásától függően, illetve 1.000 km-nél hosszabb távú kiutazás esetén útiköltség-támogatásra is lehet pályázni)
  pályázati határidő tavaszi forduló: április 10.
  pályázati határidő őszi forduló: október 20.


4.    STIPENDIUM HUNGARICUM PROGRAM ORSZÁGAIBA IRÁNYULÓ MOBILITÁS

-    a Stipendium Hungaricum Program országaiba irányuló mobilitások esetében külön Campus Mundi pályázat kerül kiírásra, ennek részleteiről és a pályázati határidőkről tájékozódni a Tempus Közalapítvány honlapján lehet


Az altípusokra vonatkozó részletes pályázati feltételek, a pályázat benyújtásának módja, a csatolandó dokumentumok listája és az ösztöndíjakra vonatkozó további információk a Tempus Közalapítvány honlapján olvashatók: www.campusmundi.hu. A Campus Mundi online pályázati felület elérhetősége: www.scholarship.hu

További információval kapcsolatban keressétek a Nemzetközi Kapcsolatok Iroda munkatársait személyesen az F118-as irodában vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.